Het bestuur

Rob Martens: Voorzitter en assistent trainer
Lid vanaf 1993

Ik begeleid zoveel als mogelijk de starters binnen de boksclub. Ik vind het super om te zien hoe iemand binnenkomt, nog nooit echt een echte boksstoot heeft gemaakt, en na een paar lessen een stoot met techniek maakt. De meeste starters hebben het gevoel dat ze opnieuw moeten leren lopen. Maar met wat geduld gaat het de meeste mensen lukken.

Verder mag ik al een aantal jaren deze mooie club voorzitten en ben tevens verantwoordelijk voor de interne constructieve en technische bouw van de boksruimte vanuit mijn werkervaring als facilitair bouwcoördinator.

Rob Martens

Dave van Tilborg: Penningmeester & Vertrouwenspersoon
Lid sinds 2012, recreatief bokser.

Sinds 2016 als penningmeester binnen de club begonnen en na het behalen van de opleiding  Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen ( 2018) sinds 2020 ook in deze rol binnen de club actief. Binnen de boksclub zijn we toegankelijk voor iedereen en gaan we met respect met elkaar om. Als bestuur zien we het als onze verantwoordelijkheid te zorgen voor een veilig, gezond en prettig sportklimaat. In het dagelijks leven werk ik in de gespecialiseerde zorg en ben ik zowel interne als externe vertrouwenspersoon binnen de GGZ.

Ervaar jij een niet prettige situatie en kun je dit niet bespreken met de betreffende kun je via de club met mij in contact komen of spreek me een keer aan op de mat!

Dave van Tilburg

Danny Güler-Hendrix: Trainer en secretaris
Lid vanaf 2012

Ik ben binnen de club begonnen als recreatief bokser. Inmiddels ben ik al enkele jaren bestuurslid en vervul ik de rol van secretaris.
In 2016 heb ik een aantal wedstrijden mogen boksen, waarvan ik ontzettend veel heb geleerd! Alles wat ik geleerd heb (en meer) breng ik nu als trainer over op de leden binnen de club.
Dit doe ik met heel veel plezier. Het is mooi om te zien dat boksers vooruitgang boeken en zichzelf ontwikkelen binnen de club.

Naast alles wat ik binnen de club doe, werk ik al jaren als sociotherapeut binnen een TBS kliniek.

Danny Güler-Hendrix

Maurice Jansen: Trainer & Bestuurslid

Mijn naam is Maurice Jansen, geboren en getogen in Venray. Sinds 1986 ben ik lid van de Boksclub Venray waar ik nu trainer ben. Ik heb mijn  trainerslicentie behaald bij de Nederlandse Boksbond onder auspiciën van de NOC NSF.

Boksen is mijn passie. Iedereen is voor mij even belangrijk, zowel de recreant als de gevorderde. Het moet geen drempel zijn om te gaan boksen zodat iedereen op zijn eigen niveau veel plezier beleeft aan de boks sport.

In mijn dagelijkse leven ben in docent geweld- en gevaarbeheersing bij de nationale politie.

Maurice Jansen, trainer Boksclub Venray

Niek Wilms: Website ,social media & Bestuurslid

Mijn naam is Niek Wilms, geboren ien Casele en nu woonachtig in Venray. Ik heb in het verleden al diverse sporten gedaan waaronder voetballen, motorcross, mountainbiken. Nu doe ik het wat rustiger aan 😉 en boks ik sinds 2018 bij Boksclub Venray. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als zorgbeveiliger en planner in een TBS kliniek.

Niek Wilms

Comments are closed.