De club

Bij Boksclub Venray is het mogelijk om recreatief te trainen, voor het beoefenen en bevorderen van de bokssport. Een aantal leden van de Boksclub trainen nu ook voor wedstrijden. Er wordt tijdens de trainingen onderscheid gemaakt tussen beginners en gevorderden.
De trainingen richten zich op het ontwikkelen van de boksvaardigheden en het hebben van plezier in de bokssport. Tijdens de trainingen komen onder andere stabiliteitsoefeningen, conditieoefeningen, bokstechnieken, zaktrainingen en het sparren aan bod.

 

Boksclub Venray typeert zich met een vriendelijk en sociaal karakter. Er wordt er wekelijks op dinsdag en donderdag getraind. Onder leiding van trainers Maurice Jansen, Danny Hendrix en Rob Martens is geen enkele training hetzelfde. Tijdens de trainingen is er veel afwisseling wat betreft conditieoefeningen en technische boksoefeningen.

 

 

 

Boksclub Venray clubleden

Als je nog geen lid bent en toch wil komen trainen neem dan contact op voor meer informatie over de proefles. Via de mail wordt er dan een afspraak gemaakt wanneer je kunt starten!

Comments are closed.